Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^..psal jsem vám, dobrý! Už jen úvod máte opravdu hezký, cituji:...

"Nevím jak vy, ale já jdu volit prezidenta poprvé v životě. A když je něco poprvé, tak je dobře si to užít, aby na to měl člověk hezké vzpomínky.":-) Jdu volit rovněž.

0 0
možnosti

Není nic, co by stoupenci Klause mohli napsat a co by přitom změnilo můj letitý názor na něho. Už když ho ODS zaplatila při parlamentní volbě, věděla jsem, že to je velká chyba. 

Týmem jeho spolupracovníků počínaje a amnestii konče. Nevím, proč se klausovci rozčilují nad tlakem medii. Mě docela stačil text amnestie a vyjádření jeho autora(ů). Klaus si skutečně pokálel svůj tak pracně budovaný pomník. Bylo by to úsměvné, kdyby přitom nepošlapal zbytky práva v této zemi. S právem na prezidentskou amnestii se jděte vycpat.

0 1
možnosti

Článek nebudu komentovat, za to mi nestojí. Jen se zeptám, v čem byla Bílá Hora tragédii pro český národ? Z čeho vycházíte?

2 1
možnosti

Velmi dobře, p.Beneši, článek má příznivou odezvu.R^

:-)Nyní něco málo o nebezpečných šašcích a rádcích z Hradu......(výňatky z rozhovoru na Lidovkách, 3.1.2013) ...řekl ředitel politického odboru Pražského hradu Ladislav Jakl :

Lidovky.cz: Můžete přiblížit, jak probíhalo sestavení parametrů amnestie jejích jednotlivých článků?

V dlouhých polemických debatách.

8-o

Lidovky.cz: Jak široký byl okruh lidí, které prezident do polemiky zapojil, a o čem byla polemika z Vašeho pohledu nejvýraznější? Byl to velmi široký okruh tří lidí. Polemika byla hodně výrazná skoro o všem. I o tom, co v textu amnestie nakonec není. O limitech, formulacích, šíři záběru.. Zdroj: http://www.lidovky.cz/o-amnestii-jsme-se-radili-v-sirokem-kruhu-tri-lidi-rika-jakl-po5-/zpravy-domov.aspx?c=A130102_172651_ln_domov_jkz

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, tady opravdu platí:"ševče, drž se svého kopyta!"

4 5
možnosti

Vy zas můžete jít třeba....přicmrndovat Klausovu přitakávači, populistovi a provokatéru Matějkovi.:-/

4 5
možnosti

To je šílené, jaká hnusná  individua se vyrojila, když tatáž media, která důsledně mlčela k Havlovým  amnestiím, zavelela k útoku.  Hnus !!!! RvRvRvRvRv[>-]

4 9
možnosti

Vystihl jste podstatu věci. Média nemusí ani tak dalece lhát, aby nemyslící část lidí zmanipulovala. Naprosto postačí věnovat jednotlivým věcem takovou míru pozornosti, jaká vyhovuje pro přebarvení mozků na ten správný odstín.

5 2
možnosti

I14r22e30n74a 40H61r42u34b83á

10. 1. 2013 13:11

Tak jestli vám připadá rok 1938 nepodstatný a Klausova amnestie horší, tak to ani nebudu číst.

5 5
možnosti

Rovněž tak řádění Oty Braniborského v Čechách po smrti Přemysla Otakara II.

4 3
možnosti

To je skoro na Pulitzerovu cenu pane kolego, jen to tušení souvislostí jste tentokrát trochu přehnal. Bílá hora a amnestie  Václava Klause, to je opravdu pecka.

4 2
možnosti

L62i52b49o66r 49S20y57n65e28k

10. 1. 2013 12:38

Bezmoc dovolání se nějakého řešení, nějaké spravedlnosti, je ubíjející a já se s vaším článkem naprosto ztotožňuji.R^

2 4
možnosti

Naprostý souhlas , pane autore. A upozorňuji, že nejsem pod vlivem emocí ani ničeho jiného.

3 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik