Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kteří kandidáti Klausovi vadí ? Tak to je přece jasné. Prof. Franze a Okamuru již jmenoval. Obecně mu ale vadí všichni kandidáti, kteří mají něco společného s nenáviděnou občanskou společností, ;-Opopřípadě (fuj !) snad dokonce s V. Havlem, ;-Opřípadně nechtějí bojovat prozi všehozlu, Evropské unii. ;-OKteří tam patří, není třeba vyjmenovávat. P. Sobotka vadí prozměnu z jiného důvodu, v r. 2002 vyzval po prohraných volbách Klause k odchodu z čela strany, to nelze zapomenout. RvZ výčtu vyplývá, kdo vadí nejméně. Jediným "skutečným politikem", jak víme, je Miloš Zeman R^a Janu Bobošíkovou [>-]R^Klaus opakovaně podpořil v jiných volbách. Být to rudá Bobo, jistě by o emigraci neuvažoval. Klausovým kandidátem, podobně jako kandidátem komunistů, R^  je však jednoznačně MIloš Zeman.

:-)

Karma, pane autore.

3 0
možnosti
Foto

Tak tuto větu, i když by to bylo pracné, bych podepsal klidně stokrát: “Kdyby se zrušil pořad pana Moravce, bylo by to velké vítězství a naše společnost by byla mnohem zdravější“.

1 6
možnosti
FK

"s Vlastou"  Hlavně ta!!! Člověče, myslete v souvislostech, a ne podle toho, co na to vaše drahá. Uvědomujete si, jak jsem slušný?  Nezasluhujete si to! I když média hlouposti dávají víc a víc prostoru.

0 0
možnosti
VV

Asi každému prognostikovi jedno věštění z deseti vyjde.To na adresu chvalozpěvů na p.Klause.A to bez ohledu jeho sympatií k ruskému národu.

Ztotožňuji se s Vaším názorem.

0 0
možnosti
SB

Pane Beneši, Klaus má hodně chyb, ale od začátku zcela realisticky vidí EU, společnou měnu euro apod. Jeho předchůdce Havel hovořil o EU jako o elitním klubu států. Tu elitnost vidíme v tom, jak prosperuje Řecko, jak Řekové milují například Němce apod.

Totální krach EU v současné podobě z Klause dělá giganta mezi evropskými prezidenty, jelikož on tohle říkal už tehdy, kdy mnozí z ostatních to ještě nevěděli a jiní se to báli nahlas říci. Totéž lze říci o společné měně, které Klaus také věstil neslavnou budoucnost už tehdy, když ji jiní evropští opěvovali o sto šest.

Já se stydím za Klausova předchůdce a pravděpodobně se budu stydět za Klausova následníka, protože to asi bude také eurohujer. Na Klause jsem však hrdý.

5 5
možnosti
AK

Po vstupu do EU u nás ekonomika poskočila nahoru protože se otevřely trhy a ubylo papírování.

Za stav Řecka si mohou jen Řekové, EU je nenutila utrácet mnohem víc než si vydělali. Do Eurozony se dostali jen díky zašvindlovaným výsledkům akdyby to nudělali, tak dnes jen devalvovali měnu a bylo by po průšvihu, tedy aspoň z pohledu ostatních zemí.

Já se za něj stydím a to hodně.

5 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik