Diskuse

Opičí mozek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

7. 4. 2012 14:26
Ta práve „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti...

... k nenávisti k třídnímu nepříteli“ byla zjevně velmi špatná.

Jinak by byli příslušníci rozpoznali třídní nepřítele už v roce 1989 a spráskali by to všechno na jednu hromadu.

Ovšem vtip je v tom, že rozhodnuto bylo jinde a tak jak ten blábol  „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti k nenávisti k třídnímu nepříteli“ tak celé akce policistů v r. 1989 byly jen divadýlkem.

Mně není špatně z podobné práce. To byly koneckonců jen kecy na papíře. O poznání horší byli ti, kteří to uváděli do praxe. Ale mně je v prvé řadě špatně z lidí Vašeho typu: s absolutní absencí sociálního cítění, jen obratně vkládající podobné ubohosti do nesmyslného, klopotného "kladení" slov. 

Ostatně Vaše slova "teď mluvím k té části lidstva, která neumírá hlady" jen hovoří o Vašem zdatném demagogickém vrtění psem. Ta umírající část si Vaše slova nepřečte, protože nemá na počítač a mnohdy ani netuší co to je.

0 0
možnosti
C

Camino.

7. 4. 2012 17:16
Re: Ta práve „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti...

Nebudu si kazit nadherny slunecny den, R^souhlasim s Vasim clankem a protoze nemohu nikde najit ve Vasem profilu, jakym zpusobem Vam poslat link na clanek a dokonce kratky dokumentarni film, ktery jsem nedavno videla, pridavam link......Komunisticky rezim se zde nesmi kritizovat, protoze asi 10 diskutujicich na iDnes by pro jeho vraceni i s chuti polozilo zivot, takze hezke Svatky:-) Zacal jste o opicich, ja mam blizko k medvedum (nekdy se potuluji na okraji mesta)  

:-)

0 0
možnosti
C

Camino.

7. 4. 2012 17:17
Re: Ta práve „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti...

What an itch: Wild bear in Alaska is first of its kind to use a stone to ...http://www.dailymail.co.uk/.../What-itch-Wild-bear-Alaska-kind-use-stone-...

0 0
možnosti
PB

kybernetik

7. 4. 2012 17:42
Re: Ta práve „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti...

Díky za milá slova, mám rád zvířata obecně. A potuluji se na kraji města, kde také bydlím, ale medvěd nejspíš nejsem. A těch, kteří by chtěli vrátit to staré je bohužel stále dost, snad i proto, že to nové také zas tak báječné není. Ale to je právě o té chamtivosti kontra osvícení ;-).

0 0
možnosti
PB

kybernetik

7. 4. 2012 17:38
Re: Ta práve „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti...

Proboha, snad jste nebyl autorem této práce! Ony totiž ty kecy na papíře byly jen obrazem vnitřního stavu autora či jeho pokusu vlézt zezadu na lepší pozici. A autor patřil rozhodně k těm realizátorům a vrchním vykonávačům.

0 0
možnosti
PB

kybernetik

15. 4. 2012 16:34
Re: Ta práve „Výchova příslušníků veřejné bezpečnosti...

Ještě se vracím k příspěvku pne/paní falm. Když jsem si ho ještě jednou přečetl, došlo mi, že jsem neodpověděl na podstatnou část Vaší připomínky, která je obsažena v posledním odstavci. Souhlasím s Vámi, že si tento příspěvek nepřečte "ta umírající část lidstva", která nemá ani počítač. Nehledě na to, že ti mluví jinak než česky, tak tento příspěvek byl určen právě té "přežrané" části lidstva, i když bohužel vím, že ti, kteří by si to měli nejen přečíst, ale hlavně vzít k srdci, to minou něvedomky či vědomě. Bohužel.;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik