Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

kybernetik

4. 4. 2009 9:56
A co Irská rezonance?

A to se ještě zapomnělo na rezonanci s irským podnikatelem a miliardářem, který zbohatnul na obchodech v Rusku a bojuje také proti EU.;-€

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

28. 3. 2009 8:22
Temne tajemstvi presidenta Klause

Prosluly svou aroganci, jedovaty pan Klaus neni zadny Svaty. V Evrope se o nem casto hovori jako o nejvetsim hulvatovi v politice, ktery spise pripomina skreta Grinche. Toto ostudne chovani mu mozna pomaha zakryt 46 let stare tajemstvi.

The Investigator prichazi s exkluzivnim odhalenim, ze pan Klaus, jako 21-lety student na Ekonomicke universite v Praze, byl v roce 1962 naverbovan ceskou tajnou sluzbou, a pusobil jako agent nasazeny proti demokratickym reformistum, s nimiz studoval a pozdeji pracoval. Po pet desetileti skryval svou temnou minulost postavenou na zrade a podvodu.

Pan Klaus pod krycim jmenem Vodicka horlive a ochotne informoval o politicke spolehlivosti svych spoluzaku, z nichz dva byli na zaklade infromaci podanych Klausem vyozeni ze studii. Za tuto spolupraci bylo panu Klausovi umozneno cestovat do zahranici a ucastnit se vyzkumnych projektu,  Vice:

http://tajemstvi-klause.blogspot.com/

0 0
možnosti
VH

Totedyne

26. 3. 2009 20:52
...

Tady to jsou spekulace, které bych se nebál označit za hloupé. V článku je vedle těchto spekulací několik prokazatelných chyb. Například Zeman nezakládal ČSSD. Zeman přistoupil někdy po rozpadu Občanského fóra. Názor K. na Gruzii se zakládá na faktech, kdo zničil hlavní město Jižní Osetie a kdo byl obyvateli přivítán jako osvoboditel. Není nic špatného mít s Ruskem dobré vztahy, stejně jako s Amerikou. S Klausem nesouhlasím například s jeho názorem na evropskou integraci. Ale proč by v demokracii nemohly být různé názory ? Je problém, že on má určité postavení, které může sabotovat Lisabonskou smlouvu, ale to ještě neznamená, že je agentem KGB.

0 0
možnosti
KP

krysodlak pizmovy

26. 3. 2009 21:03
Re: ...

Samozrejme ze jsou to dohady. Stejne jako my to nemuzeme dokazat, tak vy to nemuzete vyloucit. Podle meho nazoru je to docela pravdepodobne, jelikoz k tomu smeruje nekolik nezavislych indicii. Kazda z techto indicii sama o sobe by nemela zadnou vypovidaci hodnotu, ovsem kdyz se zkombinuji, tak vydaji urcity obrazek o osobe Vaclava Klause. Muj zaver je: ten clovek je pravdepodobne na Rusko skutecne nejak napojen.

0 0
možnosti
AJ

aljav

26. 3. 2009 19:43
jedno jej již dávno jasné

když komouši viděli že končí, tak si zorganizovali převrat a pomohl jim prominentní "disident" Havel. Který jim slíbil beztrestnost výměnou za ..... !?

ono je to dnes těžké, kde se měli v 89tém najít nějací "nepošpinění" politici, soudci, policajti, agenty tajných služeb ..... Emugranti se nehrnuli, mladí nevěděli která bije, disidenti se báli a nebo byli staří. Takže zbyli "zaháčkovaní, veksláci, zlatokopové ....

0 0
možnosti
JW

georges

26. 3. 2009 19:15
Prognostický ústav

byl zřízen dle  obdobného institutu v SSSR,založeném Jurijem Andropovem.Vedl ho agent KGB Koercher.Po listopadu obsadili naše politické spektrum- i KSČ/Ransdorf/ svými příslušníky.Mimo jiné z něj pochází i Dyba,Komárek,Zielenec a otec privatizace Tříska.V podstatě uchopili politickou moc.Náhoda nebo předem připraveno?

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 3. 2009 18:04
Dotaz

Kdo to má být ten Jiří Zeman. Má snad jít o Miloše Zemana, bývalého předsedu socdem a prognostika?  

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 3. 2009 17:58
Není žádnou záhadou, proč

 r. 1989 zjevil na politické scéně a stal se ministrem financí. 1) V rámci ČS VTR poměrně často organizoval do r.1989 poměrně nonkonformní semináře ekonomoů, 2) znal jazyky, 3) skrz Státní banku znal i praxi tehdejších státních financí. 4) Znal Ritu Klímovou-Budinovou, které se přinejmenším tak trochu dvořil před r.1968 a ona ho doporučila Havlovi. A také se s ním znala z Klubu mladých ekonomů, kde společně kritizovali Sika. A tak trochu i marxistickou ekonomii. A kdybyste znal dílo pana Klause, tak byste věděl, že jako první v odborné literatuře citoval Engliše jako ekonomického odborníkal. Neumím si představit, že by něco takového udělal agent KGN. Jinak řečeno, pouze vaše neúplné znalosti historie vás vedou k vašim nepřesným závěrům. Je možné, že VK má pro Rusko slabost, protože ho jako první v mezinárodní literatuře citovali sovětští ekonomové. Ale nemyslím, že by to něco více ovlivňovalo než jeho díkci vůči ruským zájmům.   

0 0
možnosti
NB

j@ck

26. 3. 2009 18:03
Re: Není žádnou záhadou, proč

Mohl bys uvest nejaky zdroj na ono "dilo" pana Klause? Zkusil jsem prohledat vedecke databaze a nemuzu tam najit ani jedine jeho vedecko-ekonomicke dilo, co by melo jakkoukoliv hodnotu (pocet citaci, ktere urcuji hodnotu vedeckeho dila). Stejne tak neni k nalezeni jeho habilitacni ani profesorska prace, ktera byva jinak bezne k dostani v universitnich knihovnach ci casto pristupna na internetu. Kdyz vytvoril takove dilo, tak o jake dilo se jedna? Ja od nej slycham a citam pouze ideologicke blaboly.

0 0
možnosti
PN

Xcv

26. 3. 2009 17:51
Ono to stejně nakonec někde vyleze

Je to už dávno, kdysi v roce 1991 utekl do Anglie agent KGB Mitrochin se svým archivem. Ten byl prozkoumán a podle informací FBI a Mnichovské pobočky CIA bylo shledáno, že pan profesor spolu s p. Dlouhým jsou agenti KGB. V té době ovšem byl u moci Clinton, který vše nařídil utajit. Nicméně podle nosa poznáte kosa. Jedná se zřejmě, spolu se Schroderem v současnosti o nejvýše postaveného agenta KGB v EU. A až začnete mluvit o konspiračních teoriích vzpomeňte si na Wiliho Branta- agenta Stasi.

0 0
možnosti
S

Shackall0

26. 3. 2009 18:04
Re: Ono to stejně nakonec někde vyleze

Clinton byl prezidentem USA od roku 1993, pane kolego. I Vaše ostatní vývody mají hodnotu smrkové šišky.

0 0
možnosti
S

Shackall0

26. 3. 2009 17:49
Pane autore

Odstavcem "V roce 1989 se náhle zjevil (podobně jako Sachr a Bartoníček) na politické scéně a stal se ministrem financí (Sachr ministrem vnitra – pojistil úspěšné skartace archivů STB). Pod jeho vedením začala privatizace pod heslem: napřed privatizovat (čti rozkrást), pak teprve zákony. Proslavil se výrokem, že peníze nesmrdí.V roce 1990 se stal jediným předsedou OF, které také zevnitř rozložil a založil v 1991 ODS. Zajímavé je, že jeho spolupracovníci z prognostického ústavu založili další dvě strany jejichž se stali předsedy. Zeman – ČSSD (odstavil „zahraničního – amerického“ Horáka) a Dlouhý – ODA." ........jste se z jakékoliv seriózní diskuse vyřadil. Tolik bludů, lží a polopravd se pohromadě opravdu jen tak nevidí. Přitom téma Klaus a Ruské tajné služby mne zajímá už dost dlouho a rád bych si o něm něco SERIÓZNÍHO přečetl. Škoda (Y)

0 0
možnosti
NB

j@ck

26. 3. 2009 17:53
Re: Pane autore

http://tajemstvi-klause.blogspot.com/

toto o nem napsal jisty americky spion asi pred mesicem.

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

26. 3. 2009 17:48
Hmm..

Dan Brown by z Vás měl radost ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1241x
Profesí jsem kybernetik, což znamená, že se mimo jiné zajímám o procesy řízení (čehokoli). Teoretický aparát s tím spojený mi umožňuje vidět souvislosti mnohdy pro jiné neviditelné. Zajímám se o teorii informace, především jejími dopady do medicíny a fyziky. Jsem důchodce.

Seznam rubrik